Converteix-te en un avatar i viatja al món màgic de Tomorrowland

Converteix-te en un avatar i viatja al món màgic de Tomorrowland

‘The Great Library of Tomorrow’ ha rebut més de 22.000 visitants i allargarà la seva estada a l'espai immersiu Aribau fins al 5 de maig

Dimarts 27 de febrer de 2024 - ‘The Great Library of Tomorrow’ eleva l'art digital immersiu a un altre nivell amb més de 22.000 visites en tan sols tres mesos, i continuarà obert al públic fins al 5 de maig. L'experiència, dissenyada per a tots els públics, aconsegueix que els visitants es converteixin en els protagonistes d’una nova realitat i explorin els secrets fantàstics dels móns de Tomorrowland, el mític festival belga de música al que han assistit més de 650.000 persones en l’edició de l’any 2022.

La quarta dimensió i el metavers: com un videojoc
‘The Great Library of Tomorrow’ és una experiència multisensorial que pot recordar a la d’un videojoc, però que va molt més enllà i fa aflorar el poder de la quarta dimensió i el metavers. A través d'art digital immersiu i amb eines com la intel·ligència artificial, Xtended Reality Music Hub (formada per Blanco y Negro Music i Layers of Reality) i Tomorrowland, han fet possible un nou punt d’inflexió en les experiències immersives, combinant tecnologies d'avantguarda que s'estan utilitzant per primera vegada.

A través d’unes ulleres de realitat virtual, els visitants es converteixen en avatars durant una hora mentre recorren diversos paisatges fantàstics per un espai de més de 1.000 m2. Els assistents es submergeixen en un entorn digital tridimensional que passa a ser la seva nova realitat, on les possibilitats del metavers es fan evidents en interactuar ja sigui tocant flors que es converteixen en notes musicals, passant pel majestuós arbre de Tomorrowland o agafant llibres de les prestatgeries de la ‘Great Library of Tomorrow’. Durant la visita, el públic dubta entre el que és real i el que és imaginari i experimenta una barreja d’eufòria, fascinació i vertigen mentre descobreix totes les sorpreses que amaga el recorregut.

Els mons de Tomorrowland
Al llarg dels anys, Tomorrowland ha construït una reputació llegendària utilitzant històries i temes autèntics, creatius i convincents per interactuar amb the People of Tomorrow a tot el món. El festival presenta una nova temàtica cada any, que cobra vida en un fascinant tràiler, el llegendari Mainstage i a tot el recinte del festival a Boom, Bèlgica. Com que les històries de cada temàtica no es poden expressar completament durant el festival, Tomorrowland també ha començat a donar vida als mons màgics i les històries del festival a través d’altres experiències com ‘The Great Library of Tomorrow’.

El projecte és el resultat d'una coproducció Belga-Catalana entre Tomorrowland i Xtended Reality Music Hub (formada per Blanco y Negro Music i Layers of Reality) durant més de 2 anys. Dues companyies amb experiència en la creació de festivals de música de renom, esdeveniments màgics i exposicions d'art digital immersiu com Dalí Cibernètic, Gustav Klimt – Immersive Experience, o Frida Kahlo – La vida d'una icona, entre d'altres.

The Great Library of Tomorrow
December 2023 - May 5, 2024
​Aribau Immersive Space, Sala 5. Balañá en Viu. Barcelona
​Tickets & info: 
thegreatlibraryoftomorrow.com

Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
About The Great Library of Tomorrow

After its very first introduction to the world in Barcelona in December 2023, Tomorrowland is excited to announce that ‘The Great Library of Tomorrow’, the festival’s unique immersive audio-visual experience for all ages, will be opening its doors in the beautiful city of Madrid, Spain, in the Fall of 2024. Experience the magic of Tomorrowland like never before with an incredible immersive audiovisual experience and prepare to be transported into The Great Library of Tomorrow: a world of wonder, art, and cutting-edge technology through the magical universe of one of the world's most iconic festivals, specially envisioned and designed by the internationally renowned creative team behind Tomorrowland and Extended Reality Music Hub. The Great Library of Tomorrow makes up a breathtaking cultural offer for all audiencies, inviting people to embark on an unforgettable adventure and step into the different worlds and themes of the Tomorrowland Universe. 

The Great Library of Tomorrow
Opening Fall 2024
Madrid, Spain
More info: 
thegreatlibraryoftomorrow.com