Tomorrowland presenta 'The Great Library of Tomorrow' a Barcelona

Tomorrowland presenta 'The Great Library of Tomorrow' a Barcelona

Una nova i espectacular experiència immersiva a través de l'univers màgic d'un dels festivals més emblemàtics del món

Dilluns 6 de novembre de 2023 -

Tomorrowland presenta The Great Library of Tomorrow' al cor de Barcelona: una nova i espectacular experiència immersiva a través de l'univers màgic d'un dels festivals més emblemàtics del món, especialment imaginat i dissenyat per lequip creatiu de renom internacional que està darrere de Tomorrowland i Xtended Reality Music Hub (formada per Blanco y Negro Music i Layers of Reality). Un món de meravelles, art i tecnologia punta conformen una impressionant oferta cultural per a tots els públics, convidant a embarcar-se en una inoblidable aventura i endinsar-se als diferents mons i temàtiques de l'Univers Tomorrowland, des del World of the Great Tree al Realm of Melodia i molt més. 'The Great Library of Tomorrow' debutarà el 15 de desembre a l’espai immersiu Aribau a Barcelona. Per a celebrar el llançament mundial de The Great Library of Tomorrow a Barcelona, un número limitat d'entrades anticipades estan ja disponibles a un preu exclusiu fins el 13 de novembre a thegreatlibraryoftomorrow.com.

Dissenyada per a tots els públics, The Great Library of Tomorrow es convertirà en una de les atraccions més populars de Barcelona, brindant als visitants l'oportunitat d'explorar un món de meravelles i aventures, on les històries darrere de les temàtiques de Tomorrowland cobren vida. Al llarg dels anys, Tomorrowland ha construït una reputació llegendària utilitzant històries i temes autèntics, creatius i convincents per interactuar amb the People of Tomorrow a tot el món. El festival presenta una nova temàtica cada any, que cobra vida en un fascinant tràiler, al llegendari Mainstage i a tot el recinte del festival a Boom, Bèlgica. Com que les històries de cada temàtica no es poden expressar completament durant el festival, Tomorrowland també ha començat a donar vida als mons màgics i les històries del festival en forma de novel·les de fantasia i publicar les històries completes de l'origen de les temàtiques del festival. 'The Great Library of Tomorrow' ofereix ara una nova manera d'endinsar-se en capítols icònics de la història de Tomorrowland i explorar mons virtuals com mai abans.

Experimenta la màgia de Tomorrowland com mai abans amb una increïble experiència immersiva i prepara't per ser transportat a The Great Library of Tomorrow. Ubicada al cor de Barcelona, a l’espai immersiu Aribau (a poca distància a peu de Plaça Catalunya), els assistents començaran el seu recorregut d'1 hora per un espai de més de 1000m2 amb diverses instal·lacions d'art digital, cosa que els permetrà explorar algunes de les característiques, valors i objectes clau de Tomorrowland i captar així l'ADN de Tomorrowland, i entrar de ple als altres regnes mítics de Tomorrowland per viure una experiència col·lectiva en un metavers de realitat virtual d’una forma única i sense precedents.

'The Great Library of Tomorrow' és el resultat d'una estreta col·laboració entre Tomorrowland i Xtended Reality Music Hub (formada per Blanco y Negro Music i Layers of Reality) durant més de 2 anys. Dues companyies amb experiència en la creació de festivals de música de renom, esdeveniments màgics i exposicions d'art digital immersiu i espectacles com Dalí Cibernètic, Gustav Klimt – Immersive Experience, o Frida Kahlo – La vida d'una icona, entre d'altres. Blanco y Negro Music, mitjançant la seva aposta en nous negocis, assumeix el rol de promotor principal d'aquesta experiència pionera a Barcelona i See Tickets, el soci oficial de venda d'entrades que confirma el suport a aquesta innovadora tecnologia immersiva. A 'The Great Library of Tomorrow' es defineix el següent pas en la construcció de l'espectre d'entreteniment de Tomorrowland, combinant tecnologies de vanguardia que s'estan utilitzant per primera vegada, i portant l'exposició d'art digital inmersiu a un altre nivell.

The Great Library of Tomorrow
​December 2023 – March 2024
​Espai immersiu Aribau Sala 5. Balañá en Viu. Barcelona
​Tickets & more info:
thegreatlibraryoftomorrow.com

Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
About The Great Library of Tomorrow

After its very first introduction to the world in Barcelona in December 2023, Tomorrowland is excited to announce that ‘The Great Library of Tomorrow’, the festival’s unique immersive audio-visual experience for all ages, will be opening its doors in the beautiful city of Madrid, Spain, in the Fall of 2024. Experience the magic of Tomorrowland like never before with an incredible immersive audiovisual experience and prepare to be transported into The Great Library of Tomorrow: a world of wonder, art, and cutting-edge technology through the magical universe of one of the world's most iconic festivals, specially envisioned and designed by the internationally renowned creative team behind Tomorrowland and Extended Reality Music Hub. The Great Library of Tomorrow makes up a breathtaking cultural offer for all audiencies, inviting people to embark on an unforgettable adventure and step into the different worlds and themes of the Tomorrowland Universe. 

The Great Library of Tomorrow
Opening Fall 2024
Madrid, Spain
More info: 
thegreatlibraryoftomorrow.com