Entra a "The Great Library of Tomorrow" i viu la màgia de Tomorrowland com mai abans

Entra a "The Great Library of Tomorrow" i viu la màgia de Tomorrowland com mai abans

Descobreix-ho tot sobre la nova experiència audiovisual immersiva de Tomorrowland, al cor de Barcelona

Dijous 7 de desembre de 2023 - El compte enrere ha començat! A punt d'obrir les seves portes el divendres 15 de desembre, Tomorrowland té el plaer de presentar al cor de Barcelona 'The Great Library of Tomorrow': una nova experiència audiovisual immersiva a través de l'univers màgic d'un dels festivals més emblemàtics del món i ben aprop de plaça Catalunya. Més informació i entrades a thegreatlibraryoftomorrow.com.

Els assistents faran un recorregut d'una hora per un espai de més de 1000m2 amb diverses instal·lacions d'art digital, cosa que els permetrà explorar algunes de les característiques, valors i objectes clau de Tomorrowland i captar així el seu ADN, i entrar de ple als altres regnes mítics de Tomorrowland per a viure una experiència col·lectiva en un metavers de realitat virtual única i sense precedents.

Descobreix les diferents sales de "The Great Library of Tomorrow":

 1. About Tomorrowland - Sobre Tomorrowland
  Coneix un dels festivals més grans i emblemàtics del món amb un viatge pel camí de la memòria a través de 20 anys d'història de Tomorrowland. Durant les últimes dues dècades, Tomorrowland s'ha convertit en un autèntic fenomen global que connecta i uneix persones de tots els racons del món.
 2. The Four Elements - Els Quatre Elements
  Visualitza els valors més importants de Tomorrowland: Unitat, Amor, Bogeria i Màgia, arrelats en els quatre elements de la natura.
 3. Connection between Cultures - Connexió entre cultures
  Descobriu una instal·lació artística fascinant que retrata la connexió infinita entre les cultures i la natura.
 4. The People of Tomorrow - La gent del demà
  Tomorrowland ha estat unint i fomentant una comunitat única de Gent del Demà de tot el món durant gairebé 20 anys. Aquesta activació especial d'IA combinarà les cares dels visitants per crear una cara composta que representi la cara de la gent del demà.
 5. Paperworld - Món de paper
  Una obra mestra visual en què es representa el 'Paperworld' de Tomorrowland, la dimensió que connecta el món real amb el món de ficció, amb elements que els visitants trobaran a l'entorn de la realitat virtual.
 6. Experiència VR
  Els visitants accediran a la màgica Great Library of Tomorrow, la biblioteca on es guarden tots els contes de Tomorrowland al llarg dels anys. Els assistents tindran l'oportunitat de descobrir secrets i, fins i tot, submergir-se en alguns dels contes llegendaris mitjançant la realitat virtual, mentre ho descobreix tot sobre els diferents temes del festival i la seva importància en l'univers Tomorrowland.
 7. Botiga
  Exploreu una àmplia selecció d'articles i gadgets diferents de Tomorrowland. Tota la roba i els accessoris oficials de Tomorrowland estan dissenyats a casa, amb teixits i formes acuradament seleccionats i l’atenció per cada detall fa que cada article destaqui d’una forma única.
 8. Solo Vida lounge
  Solo Vida es el vi escumós oficial de Tomorrowland. Descobreix tota la història darrere del procés de producció tradicional. Les vinyes de Solo Vida es troben a 500 metres sobre el nivell del mar, una joia amagada a un tir de pedra de Barcelona. La combinació de natura, altitud, sol i tradicions fan de les vinyes de Solo Vida una de les vinyes més singulars del món.

Un món de meravelles, art i tecnologia d'avantguarda que esdevé una oferta cultural meravellosa per a tots els públics. L’experiència ha estat especialment pensada i dissenyada per l'equip creatiu de renom internacional darrere de Tomorrowland i Xtended Reality Music Hub (format per Blanco y Negro Music i Layers of Reality).

The Great Library of Tomorrow
​Desembre 2023 – març 2024
​Espai Immersiu Aribau, Sala 5. Balañá en Viu. Barcelona
​Entrades i més informació:
thegreatlibraryoftomorrow.com

Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
About The Great Library of Tomorrow

After its very first introduction to the world in Barcelona in December 2023, Tomorrowland is excited to announce that ‘The Great Library of Tomorrow’, the festival’s unique immersive audio-visual experience for all ages, will be opening its doors in the beautiful city of Madrid, Spain, in the Fall of 2024. Experience the magic of Tomorrowland like never before with an incredible immersive audiovisual experience and prepare to be transported into The Great Library of Tomorrow: a world of wonder, art, and cutting-edge technology through the magical universe of one of the world's most iconic festivals, specially envisioned and designed by the internationally renowned creative team behind Tomorrowland and Extended Reality Music Hub. The Great Library of Tomorrow makes up a breathtaking cultural offer for all audiencies, inviting people to embark on an unforgettable adventure and step into the different worlds and themes of the Tomorrowland Universe. 

The Great Library of Tomorrow
Opening Fall 2024
Madrid, Spain
More info: 
thegreatlibraryoftomorrow.com